RM Kylteknik AB har funnits i sin nuvarande form sedan 1989, men har sitt ursprung i företaget Kylreparationer som startades redan 1970. Verksamheten har idag nio anställda fördelat på försäljning, konstruktion, installations- och servicearbete, administration och företagsledning. Med över hundra års erfarenhet tillsammans har vi på RM Kylteknik etablerat oss som en av västkustens mest kompetenta kylföretag.

Ett fullservice företag
Vi är i högsta grad ett fullserviceföretag då vi installerar och servar de flesta typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och ventilation. Våra kunder finns bland annat inom butik, industri, rederi, slakteri, restaurang, fastighetsbolag, bygg- och entreprenadföretag och privatkunder.

Vi kvalitetssäkrar allt vi gör
RM Kylteknik är kvalitetssäkrat enligt egen kvalitetsmanual som årligen kontrolleras av Swedac. Vi är medlemmar i Kylentreprenörernas Förening. Vi är också ackrediterade enligt Swedac, styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll.

Vårt mål – bästa tänkbara service
På RM Kyl arbetar vi för att våra kunder ska få den bästa och effektivaste lösningen på sitt kyl- och ventilationsbehov. Vi erbjuder våra tjänster på ett professionellt och korrekt sätt med fokus på kvalitet och miljö. Vårt mål är att ge våra kunder bästa tänkbara service. Till oss kan du ringa årets alla dagar för hjälp.

Välkommen att kontakta oss
RM Kylteknik är beläget med kontor, lager, verkstad och utställningshall på Susvindsvägen 1 i Varberg.