Ytterligare en hemvändare till NR Kyl!

NR Kyl har glädjen att få välkomna tillbaka en återvändare, och säger hej och välkommen till vår nygamle medarbetare Andréas!

För andra gången i år så väljer en medarbetare att komma tillbaka till oss på NR Kyl efter att ha testat lyckan på annat håll, och ingen kunde vara gladare för det än vi! Den här veckan välkomnar vi Andréas Karlevid som arbetade hos oss fram till för tre år sedan, men alltså nu är tillbaka. Vi passade då på att kolla läget med honom:

Andréas, varför väljer du att komma tillbaka till NR Kyl efter 3 år borta?

Jag har haft löpande kontakt med gamla kollegor och haft koll på hur företaget har utvecklats under de här åren. Mina erfarenheter under denna tid har bara stärkt min övertygelse om att NR Kyl har rätt förutsättningar för att ge mig bäst utvecklingsmöjligheter. Jag har förtroende för företaget i att det kommer finnas utrymme för mig att komma framåt och fortsätta lära mig. 

På vilket sätt har du utvecklats som kyltekniker de senaste åren? 

Jag har fått jobba med många olika uppgifter och fått en väldigt bredd inom yrket. Jag har även jobbat mycket självständigt och därför fått pusha och utmana mig själv. Bland annat har jag tagit ledande positioner och fått lära medarbetare av det jag kan.  

Vad är viktigt för att du ska trivas på din arbetsplats? 

God kamratskap, och en känsla av att alla jobbar åt samma håll. Jag vill känna att alla jobbar som ett enda lag och vill uppnå samma goda resultat. 

Vad har du för planer för sommaren? 

Ha det gött och se till att glassen är kall 🙂 

Andreas kommer förstärka montage-teamet och vi är otroligt glada för detta. Välkommen!