Tack för ett fint 2022!

Vi ser tillbaka på ett år som inte alls blivit som någon trott eller tänkt, med mycket utmaningar för oss alla. Trots detta har hela året gått i ett hos oss på NR Kyl och vi har sprungit från en trevlig kund till en annan. Här kommer ett litet urval av vad vi har sysslat med under andra halvan av 2022.

2022 har varit ett Willys-år för NR Kyl

2022 fick vi äran att bygga om 4 Willys-butiker, vilket är lite fler än vanligt.

Vi har varit på Vårväderstorget, Hvitfeldtsplatsen, och avslutar i skrivande stund i Kållered. Alla tre butiker har fått en makeover, där gamla kyl- &  frysdiskar och aggregat har ersatts med nya fräscha diskar och energieffektiva Co2-aggregat

Den fjärde butiken ser ni bilder på ovan. Vi var med och installerade ett glänsande nytt Willys i Älvängen som slog upp portarna i slutet av sommaren. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot fler samarbeten framöver!

Ny stad – nya upplevelser

Vi har också fått möjligheten att arbeta i en helt ny stad för oss sedan sommaren, när vi påbörjade en ombyggnation av kylanläggningen på ICA Kvantum Jätten i Trollhättan. Ovan ser ni bland annat Axel som får putta undan lite julskyltning för att fixa det sista på avloppen innan julruschen startar på riktigt. 

Vi är glada för ett fint 2022, och ser fram emot fortsatta och fler goda samarbeten under 2023!