Ombyggnation i Hemköp i Kullavik

Under 2021 valde Hemköp i Kullavik att satsa. Som en liten hjälpande hand fanns det allmänna investeringsbidraget vilket gjorde att man valde att gå all in.

Den gamla, inte så miljövänliga anläggningen byttes mot en mer energieffektiv CO2 anläggning. Alla diskar samt kyl och frysrum i hela butiken ersattes med nya anpassade för CO2. Aggregatet är också utrustat med värmeåtervinningsväxlare för återvinning av spillvärme från aggregatet till fastighetens uppvärmningssystem.  

Resultatet av Hemköp i Billdal var en av anledningarna till att vi valde att återigen använda oss av NR Kyl menar ägare Andreas Quist. Personalen och lika så företaget är lätta, flexibla och hjälpsamma på alla plan. Man känner verkligen att man är i goda händer på kunnig och kundfokuserad personal.

Åse Severinsson är butikschef och hon tycker framförallt att tillgängligheten är enormt viktig. Inom ett område där man inte har stenkoll så känns det tryggt att hela tiden ha en personlig kontakt. Uppkommer det frågor kan jag lätt få tag på någon som återkopplar snabbt. Det uppskattas verkligen menar hon.  

Slutligen vill Andreas tipsa om att i “dessa tider” verkligen satsa på investeringar under 2021 och nyttja de stöd som erbjuds. Då trycket och efterfrågan för dagligvaruhandeln ökar finns det utrymme för att investera. Det är också viktigt att vara med och bidrag till att Sveriges ekonomi inte står still. 


Vi önskar Åse och Andreas ett stort varmt lycka till och hoppas på vidare gott samarbete.