Nytt och Nygammalt hos oss på NR Kyl!

I januari blev vi på NR Kyl glada för att få tillbaka Jesper Rydfjäll till oss, som efter 1,5 år upptäckt att gräset inte var grönare på andra sidan. I mars välkomnade vi även Anna Barkenbom som ska ta över rollen som Back Office Support och ansvarig för HR-frågor. Vi har passat på att lära känna dem lite bättre.

Jesper, vad har du arbetat med de senaste 1,5 åren? 

Jag har arbetat med medicinska gaser, så som lustgas och syre. Jag har arbetat främst på sjukhus och dragit rör till patientrummen. 

Varför sökte du dig tillbaka till NR Kyl? 

Jag saknade den tekniska variationen och utmaningen. Samt att jag saknade kollegorna, det känns lite som att ”komma hem igen”. 

Hur ser du på din framtid på NR Kyl? 

Jag vill utvecklas och lära mig mer. Få mer ansvar samt på sikt gärna bli ledande montör.

Vilka egenskaper tycker du är viktiga hos en kyltekniker?

Jag tycker det är viktigt att man är lyhörd och har en fingertoppskänsla. Det är också en fördel om man är trygg i sig själv då det ibland kan uppstå stressiga situationer. Det är också en fördel om man är tydlig.

Avslutningsvis, 3 snabba 

Press eller lödning? Lödning!
Stilla eller kolsyrat vatten? Kolsyrat 
Semla eller chips? Chips! 

Anna, var kommer du senast från för erfarenheter? 

Jag kommer från flera år inom bemanningsbranschen där jag jobbat med mycket personalansvar, rekrytering och administration.  

Varför sökte du dig till NR Kyl? 

Jag hörde talas om tjänsten via en bekant och kände att den här rollen var precis vad jag har varit ute efter! Det är en chans att få ha en stöttande roll där jag kan få underlätta för mina medarbetare i deras vardag, samtidigt som jag får användning av mina erfarenheter inom personalfrågor. 

Vad är din känsla inför de kommande månaderna på NR Kyl? 

Jag har fått ett så härligt välkomnande av gänget, och ser fram emot vad våren har att komma med. Det är dessutom spännande att få lära sig mer om en helt ny bransch! 

Avslutningsvis, 3 snabba 

Semester i Sverige eller utomlands? I Sverige! 
Stilla eller kolsyrat vatten? Stilla 
Semla eller chips? Chips!