Nytt hos NR Kyl och Glad Sommar!

Nu närmar det sig semestertider med stormsteg, och vi vill därför passa på att önska er en glad midsommar samtidigt som vi uppdaterar lite om vad som har hänt hos oss på sistone.

Vår nya logotyp är en förändring som skett under våren, som en följd av att TESAB under 2021 köptes upp av Nordic Climate Group.

För er som inte vet så har vi på NR Kyl valt att fortsätta i egen regi. Vi värnar om att kunna fortsätta ha vårt lokala tänk där du som kund får stå i fokus. Vi vill fortsätta att bygga ett team där alla strävar efter att vara bäst på det vi gör, och kunna erbjuda den personliga och skräddarsydda service som vi vill ge er. Vi tror att om vi ägdes av ett riskkapitalistbolag så skulle det ge oss sämre möjligheter att åstadkomma detta.

Så TESAB-T:et kommer på fler och fler ställen bytas ut till vår nya look vilket vi tycker känns superkul! Hoppas ni gillar den lika mycket som vi!


Nytt från fältet:


  • Vi åker som vanligt runt i hela Storgöteborg och installerar, servar och monterar. Den här våren har vi bland annat färdigställt ombyggnationer hos ICA-butiker i Kärra, Lindome, Grästorp och Gårdsten och första etappen hos Kvantum i Vara. 
  • Vi har även under våren påbörjat projekt hos Willys i Kållered och nybyggnation av Willys i Älvängen, samt ICA Kvantum i Trollhättan och etapp 2 i Vara, där vi ser fram emot en fantastisk höst!
  • Det ni ser ovan är från när vi i mars lyfter aggregatet till Fria Bröd på plats, vilket är det största Advansor-aggregat som någonsin sålts i Sverige. Spännande tyckte både vi och Advansor! I skrivande stund provkör vi sista spiralfrysen där, sen är alla bitar på plats på vad som varit ett häftigt bygge!

Personerna på NR Kyl


I mars kom två av våra medarbetare tillbaka från sin föräldraledighet, en av våra projektledare Joakim, och Anna som arbetar med personal och backoffice-frågor. Vi har även lagt en del fokus på praktikanter under våren och har haft 3 stjärnor som gjort sin LIA hos oss. Erik (th) valde till vår stora glädje att fortsätta jobba hos oss när praktiken var slut och han blev färdig kyltekniker!


Vi är glada för att få arbeta tillsammans med er, för att fortsätta göra Göteborg med omnejd lite grönare och kallare!
Glad sommar önskar vi på NR Kyl!