Kyl & Maskin AB har över 30 års erfarenhet inom värme, kyla och storkök. Vi har egen verkstad där du som konsument eller företagare kan få hjälp.

Vi har mer än 10 servicebilar som åker över hela Gotland varje dag, med tekniker som är certifierade och utbildade inom respektive arbetsområde.

Vår verksamhet startade 1981 och idag är vi nitton anställda. Kyl & Maskin har stor kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder expertis inom värme, kyla, energi, värmepumpar, vitvaror och tvättstugor mm.

Vi samarbetar idag med bland annat Region Gotland, Gotlandshem samt stora fastighetsägare, och givetvis hela den privata marknaden. Vi har eget reservdelslager för värmepumpar, tvätt, kyl och storkök. Har vi inte det du söker tar vi hem det.

Trygghet och närhet till våra kunder tillsammans med personlig service är ledord inom företaget. Vi värnar om miljön och arbetar med Energi- och Klimatgruppens hållbarhetspolicy ”100 % Hållbarhet”. Vi vill att de anläggningar vi installerar, och produkter vi säljer ska vara både energieffektiva och miljövänliga.