Energi- & Klimatgruppen

Energi- & Klimatgruppen Sverige AB är en samarbetsorganisation för entreprenörer inom kyla, värme, ventilation, storkök, automation för fastigheter och andra tekniska installationer, energieffektivisering etc.

Initiativtagare till och grundare av Energi- och Klimatgruppen är, från Härnösand i norr till Vellinge i söder: Stay Cool, ABAK, Kyl & Maskin, NR Kyl, RM Kylteknik och Klimatkontroll.

Vi startade vår nya verksamhet i gruppen under vintern 2022 men har en lång historia tillsammans. Företagen var tidigare medlemmar i TESAB-kedjan som skulle firat 35 år i år, men under 2021 förvärvades både kedjan och de flesta av medlemsföretagen av Nordic Climate Group. Vi som inte sålde tyckte det skulle vara synd om vårt fina samarbete skulle upphöra när NCG tog över och TESAB upplöstes – resultatet blev Energi- & Klimatgruppen!

Vi tror att det viktigaste är närheten till kunderna och det lokala engagemanget men genom att samarbeta når vi ännu längre i vår strävan att leverera energi- och kostnadseffektiva klimatlösningar. Tillsammans har företagen verkat i 225 år, det blir en del erfarenhet och kompetens att dela med sig av till varandra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *